Popkoor Repeat brengt in de aanloop naar Pasen 2019 'Passion!', volgens het principe van de tv-versie. Wij nemen u aan de hand van Nederlandstalige hits mee langs de lijdensweg van Jezus Christus.

Zowel in het theater als daarbuiten wordt het koor ondersteund door een fantastische live band. Repeat brengt met Passion! een stukje geschiedenis naar Zevenaar. Met hits van Marco Borsato, De Dijk en vele anderen. 

U kunt uw kaartjes bestellen bij het Musiater via onderstaande links. 

Vrijdag 12 april 20.00 uur Bestel kaartjes EXTRA VOORSTELLING

Zaterdag 13 april 20.00 uur Bestel kaartjes (UITVERKOCHT)

Zondag 14 april 14.00 uur   Bestel kaartjes (UITVERKOCHT) 

Zondag 14 april 20.00 uur   Bestel kaartjes

Passion! wordt mede mogelijk gemaakt door

IZI-Fitness-Logo.jpgMitra-Duiven.jpgPensioenbij-logo.jpgFysiotherapie-Centrum-Westervoort.jpgMAG3-logo.jpgcigo.jpgskantrae.jpghotel-gieling.jpgDumoSound-logods.jpghart4her.jpgwillschropp.jpgCursusKledingNaaien.jpgvello-elektro.jpglogo-ebberswonen.jpgPhysio-Elten.jpgdru.jpgknip-en-hip.jpgtempodeuren.jpgreko.jpgmonpetit.jpgclematis.jpgNijhof-Wassink.jpgBlomslokaal.jpgHetterschijt.jpgWyborgh.jpgpola.jpgmarcel-jansen.jpgautorijschool-Scholten.jpgKoenders_logo_inverse_2.jpgHuijssen.jpgRandonnee.jpgMaurits-Dousi-Tuinen.jpgCaxa-logo.jpgvd_Woude_logo.jpgraedthuys.jpgGelsing.jpgtnt.jpgAndrea.jpgwillems-technisch-advies.jpgLiemers-Caravans.pngrood-logo-Derksen-Schoenmode-1.jpgTheoHeebingLogo.jpgbouwselect.jpgZilverschoon.jpghovenier-dreissen.jpgMartens_Metaal.jpgella.jpgBD.jpgBordbusters.jpgrijschool-exact.jpgictatwork.jpgbkc.jpgVd-Wetering-Optiek.jpggastouderopvang-moniqua.jpgNonhebel.jpgvanburggen.jpgarkes.jpgBloemen-bij-Joey.jpgkennetsmith.jpgLiemersFietsenLogo.jpgFlexiso-logo.jpgAmma-Dak.jpgJansen-Duiven.jpgintratuin.jpgGarage-Nijland.png